Giveaday

Vakantiehuis Fabiola is ook aangesloten bij Giveaday. Om onze gezinsvakanties in goede banen te leiden zoeken we permanent enthousiaste vrijwilligers om ons team te versterken. Heb je interesse, neem dan zeker eens een kijkje in het vacatureaanbod via de knop 'vrijwilligers' bovenaan de pagina. Een onvergetelijke en hartverwarmende ervaring, gegarandeerd!

Infrarood-sauna

Lees meer

Speeltuinrenovatie - fase 1

Lees meer

Teambuildingkoffer

Onze animatoren hebben een uitgebreide mand vol met attributen samengesteld voor diverse leuke behendigheidspelletjes! De activiteiten staan toegelicht in de meegeleverde fiches en zijn geschikt voor alle leeftijden. Gegarandeerd plezier! Zoals alle andere activiteiten kan je deze teambuildingkoffer aanvragen via het digitale dossier.

Woudapenbox

Lees meer

Waterhangmatten & luchtkussen

Lees meer

Outdoor pingpongtafel

Vanaf nu is het ook mogelijk om outdoor een pingpongballetje te slaan op ons domein. Tussen de voetbalkooi en het grasveld, bevindt zich onze nieuwe outdoor-pingpongtafel. Laat de Jean-Marie Saive in jou helemaal naar boven komen!

Pokemon stratego / vossenstrijd

Pokemon stratego / vossenstrijd

Tal van Pokémon hebben hun weg gevonden naar Vakantiehuis Fabiola. Onze animatoren hebben hierrond een spel ontwikkeld, dat in groepjes met elkaar gespeeld kan worden. Daarnaast is ons aanbod ook uitgebreid met een ander opdrachtspel: vossenstrijd. Deze kunnen aangevraagd worden via het e-Portal. Voor meer informatie, mail gerust onze animatoren!

Klankwieg Thomasbos

Klankwieg Thomasbos

Met bijzondere dank aan Lionsclub Maasland om een van onze dromen mee te helpen realiseren. De klankwieg die zopas is toegekomen vormt het puntje op de i, een absolute meerwaarde in de klankruimte van ons belevingshuis.

Woudkeuken

Woudkeuken

Outdoor (een klein hapje) koken - voor de échte avonturiers onder onze gasten een nieuwe uitdaging op het domein van Vakantiehuis Fabiola.

Speelplaats hoofdgebouw

Speelplaats hoofdgebouw

Recent hebben we de speelplaats van Huis 1 en EFRO 2 een upgrade gegeven. Het is aangenaam vertoeven op onze nieuwe zitbanken, terwijl de kids zich kunnen uitleven in onze nieuwe zandbakken!

Zithoek huis 2

Zithoek huis 2

Met de lente in het verschiet bereiden we onze tuintjes voor op gezellig buiten zitten. Voor zij die even wat schaduw willen opzoeken óf nog even voor het slapen gaan buiten willen keuvelen is onze zithoek van Huis 2 the place 2 be!

Terug naar boven