ROUTEBESCHRIJVING


JE KOMT Met de wagen

  • vanuit Brussel:
    Autosnelweg Brussel - Leuven - Aachen (E314). Je neemt de afrit Maasmechelen (afslag 33) en houdt LINKS aan richting Maaseik. Aan de eerste lichten sla je LINKS af. Je volgt deze baan tot aan de derde rotonde. Hier sla je weerom LINKS af en daarna neem je de eerste straat RECHTS. Volg de pijlen 'Vakantiehuis Fabiola'.
     
  • vanuit Antwerpen:
    Autosnelweg Antwerpen - Luik (E313) tot aan de verkeerswisselaar van Lummen. Hier neem je de E314 Leuven - Aachen (richting Genk) en volg je de autosnelweg tot Maasmechelen (afslag 33) en houdt LINKS aan richting Maaseik. Aan de eerste lichten sla je LINKS af. Je volgt deze baan tot aan de derde rotonde. Hier sla je weerom LINKS af en daarna neem je de eerste straat RECHTS. Volg de pijlen 'Vakantiehuis Fabiola'.
     

je wenst gebruik te maken van het openbaar vervoer:

Het is niet zo gemakkelijk om Vakantiehuis Fabiola te bereiken met het openbaar vervoer, maar met enig puzzelwerk en een beetje geduld lukt het wel. 

Via Genk Station

1) Je komt aan in het (eind)station van GENK | indien je in Hasselt stopt, neem de overstap richting Genk (reistijd: +- 20 minuten)
2) vlak voor het station, neem de lijnbus nr 9 naar: STEENWEG OP AS – MAASMECHELEN (halte op 400 m. van het vakantiecentrum)

OF (afhankelijk van het uur van aankomst)

3) met de lijnbus nr 45 naar: BLOEMENLAAN EISDEN-MAASMECHELEN 
4) overstappen op lijnbus nr 65 richting: THOMASBOSLAAN –MAASMECHELEN (halte op 400 m. van het vakantiecentrum)
 

Haut de page