Veelgestelde vragen

Zijn enkel groepen met personen met een beperking welkom?

In groepsverband kan iedereen terecht bij Vakantiehuis Fabiola. Van familiegroepen tot vriendengroepen, van verenigingen tot sport- of geloofsgroepen, iedereen is welkom!
Onze accommodaties zijn uitgerust voor personen met een beperkking, dus iedereen (met óf zonder beperking) kan deelnemen aan een week of weekendje weg! 

Wanneer je als individueel gezin bij ons zou willen verblijven en een afzonderlijk vakantiehuisje wilt huren, stellen we de vereiste dat er minstens één deelnemer met een beperkikng in het gezelschap moet zijn.

Zijn er honden toegelaten op het domein?

Helaas zijn honden en andere huisdieren om hygiënische redenen​​ niet toegelaten. Geleidehonden zijn wel toegestaan, maar dienen op voorhand aangemeld te worden aan het onthaal (met vertoon van officieel certificaat).

Kan ik mijn verblijf via de website (online) boeken?

Neen. Aangezien we over verschillende gebouwen met elk verschillende groottes beschikken, vragen wij om contact op te nemen met onze reserveringsdienst zodat onze collega's samen met u kunnen bekijken welk gebouw voor het meest geschikt is.

Is er WiFi beschikbaar?

Jawel! Al onze gebouwen zijn voorzien van draadloos internet en is gratis / onbeperkt te gebruiken. De code om toegang te krijgen tot het netwerk staat vermeld in de onthaalmap die je krijgt bij aankomst.

Dien ik zelf hulpmiddelen mee te brengen?

U vindt onder de rubriek formulieren het document 'bijzondere materialen'.

Hier vindt u een opsomming van alles wat aanwezig is en aangevraagd kan worden. Deze materialen zijn allemaal gratis, uitgezonderd de elektrische fietsen, go-carts en scooter.

Terug naar boven